Wietnamska zupa ryżowa z wołowiną może być tylko Wietnamski przepis, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje $5.97 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 551 kalorii. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 26 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz makaron, cebulę, tajską Bazyl i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wietnamska zupa wołowo-makaronowa z azjatycką zielenią, dobrze wietnamska / japońska, Wietnamska Sałatka z wołowiną i makaronem ryżowym, oraz Wietnamska duszona wołowina na sałatce z makaronem ryżowym.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w średniej wielkości garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Dodać cebulę i smażyć przez 2-3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodaj czosnek, imbir, skórkę z limonki i 1 łyżkę sosu rybnego. Gotować, aż warzywa będą miękkie, o 4 Więcej minut. Wymieszać bulion z kurczaka, bulion wołowy i wodę. Doprowadzić do wrzenia.Wymieszać z sosem sojowym, cukrem, anyżem, goździkami i pozostałym sosem rybnym. Przykryć, zmniejszyć do delikatnego dusić i gotować, aż smaki się mieszają, o 15 protokół. Odcedzić przez drobny sitko siatkowe. Bulion można przygotować na jeden dzień wcześniej i schłodzić do czasu potrzebnego.Do makaronu, mięsa i
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia I Więcej Na Pergamin
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
4
Przybranie: makaron ugotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
5
Makaron odsączyć i porcję między miseczkami. Ułóż bazylia, kolendra, kliny limonki i zieloną cebulę na talerzu.Powrót napięty bulion do czystego rondla, doprowadzić do krótkiego wrzenia, a następnie usunąć z ognia. Wymieszać z wołowiną, grzybami i groszkiem śnieżnym i odstawić na 2-3 minuty. Kadzi zupę na górze przygotowanych misek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Klin Wapienny
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować, jest Winiarnia Good Hope Bush Vine Chenin Blanc. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.