Wietnamska sałatka z owoców morza
Jeśli chcesz dodać więcej Wietnamski przepisy do twojej kolekcji, wietnamska sałatka z owoców morza może być przepis, który powinieneś wypróbować. Ten przepis służy 5. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny, lacto ovo wegetariański i wegański przepis ma 268 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BBC Good Food wymaga sosu sojowego, makaronu ryżowego, mięty i kolendry oraz marchwi. 14 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest super. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Wietnamska zupa wołowo-makaronowa z azjatycką zielenią, dobrze wietnamska / japońska, Sałatka Wietnamska, oraz Wietnamska Sałatka Z Kurczakiem.
Instrukcje
Aby sałatka umieścić wszystkie warzywa i owoce morza w dużej misce, rezerwując kilka ziół na górze.
Wszystko wymieszać, tak aby owoce morza i makaron zostały połączone.
Zrobić dressing mieszając wszystkie składniki, wrzucić to przez sałatkę, a następnie podzielić na 5 głębokich misek lub stos na duży talerz i niech każdy sobie pomóc. Rozrzuć zarezerwowane zioła na górze, aby służyć.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 24 dolarów za butelkę.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Podobnie jak Transport na wiosenną łąkę, to urocze wino wyświetla kuszące aromaty rumianku, werbeny cytrynowej, tymianku i pikantnych cytrusów. Na długim, orzeźwiającym podniebieniu, doskonała naturalna kwasowość i wilgotna mineralność żwiru wprowadzają piękną energię do wina, przenosząc smaki zielonego jabłka i gruszki Anjou do jasnego, skoncentrowanego wykończenia.