Wietnamska marynowana marchewka i rzodkiewka Daikon
Przepis wietnamska marynowana marchewka i rzodkiewka Daikon jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie opcja dla miłośników Wietnamskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 30 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 17 centów za porcję. Jeśli masz marchew, ciepłą wodę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wietnamska marynowana marchewka i rzodkiewka Daikon, Wietnamski marynowany Daikon i marchew do Banh Mì (do Chua), oraz Wietnamska Marynowana Marchewka I Przepis Na Daikon dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj wodę, ocet, cukier i sól, aż cukier i sól rozpuszczą się.
Umieść marchew i rzodkiewkę w pojemniku i przykryj płynem do trawienia.
Pozostawić marynowane przez co najmniej godzinę i przechowywać w lodówce do tygodnia.