Wieprzowina Picadillo Empanadas
Wieprzowina Picadillo Empanadas może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 159 kalorii. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 32 minuty. Mieszanka migdałów, pieprz Jalapeno, śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Wieprzowina Picadillo Empanadas, Picadillo Empanadas, oraz Tempeh Picadillo Empanadas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Brązowy wieprzowina w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 8 do 10 minut lub aż mięso kruszy się i nie jest już różowy; odcedzić.
Dodać pieprz jalapeo i kolejne 4 składniki; gotować, mieszając od czasu do czasu, 2 minuty. Wymieszaj rodzynki, 1/2 szklanki salsy i sok z limonki.
Zdjąć z ognia i wymieszać z migdałami i kwaśną śmietaną. Super.
Oddzielić ciasto na 8 herbatników. Oddziel każde ciastko na pół, aby zrobić 16 rund.
Toczyć każdą rundę na lekko posypanej mąką powierzchni do 4-calowego koła.
Łyżka mieszanki wieprzowej równomiernie w środku każdego okręgu ciasta. Złożyć ciasto nad nadzieniem, dociskając krawędzie widelcem do uszczelnienia. Przykryć folią i schłodzić do 8 godzin.
Umieść empanadas na lekko wysmarowanych blachach do pieczenia.
Pędzel równomiernie z jajkiem.
Piec w 350 przez 15 do 20 minut lub do złotego koloru. Ostudzić 5 minut na blachach do pieczenia.
Podawać z pozostałą 1 1/2 szklanki chipotle salsa.
Uwaga: do celów testowych użyliśmy ciastek maślanych Pillsbury Grands.