Wieprzowina i chili z czarną fasolą
Wieprzowina i chili z czarną fasolą może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 6. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 293 kalorie, 19g białka, oraz 14g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, wieprzowinę, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 79%. Podobne przepisy to Wieprzowina I Czarna Fasola Chili, Cubanelle & Black Bean Pork Chili, oraz Whiskey and Triple Pork Black Bean Chili.
Instrukcje
Czas przygotowania: 10 minut
Czas gotowania: 25 minut w dużym rondlu, rozgrzać olej na średnim ogniu. Wymieszać z pieprzem, cebulą i czosnkiem. Gotować przez 5 minut lub do miękkości. Wymieszać z wieprzowiną.
Resztki ugotowanej wieprzowiny pokroić w paski i podzielić na porcje 1-szklankowe. Jeśli nie będziesz go używać w naczyniu w ciągu 2 dni, zamroź go, zawiń najpierw w folię, a następnie w plastikową folię zamrażalniczą. Wskazówka: jeśli planujesz zamrozić to danie, przygotuj wszystkie oprócz puree ziemniaczanego (które możesz ugotować i łyżką po rozmrożeniu reszty). Wskazówka: możesz zamrozić chili - i wszystkie te dania-do 2 miesięcy w szczelnym pojemniku lub plastikowej torbie na zamek błyskawiczny.