Wieloziarnisty makaron z serem
Wieloziarnisty makaron z serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 902 kalorie. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz bułkę tartą, koszerną sól i pieprz, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Najlepszy wegański ser Mac n' , Wegański makaron z serem, oraz Three Cheese Mac-domowy makaron z serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. W międzyczasie podgrzej 1 łyżkę masła w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać bułkę tartą i gotować, mieszając, aż złoty, 1 do 2 protokół. Wymieszaj 1/4 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki pieprzu i natkę pietruszki (jeśli używasz).
Przełożyć do małej miski i odstawić. Wytrzeć rondel i roztopić pozostałą łyżkę masła na średnim ogniu.
Dodać mąkę i gotować, mieszając, przez 2 minuty.
Ubij w mleku i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż sos lekko zgęstnieje, 5 do 7 minut.
Dodać Cheddar i 1 1/2 łyżeczki soli i ubijać, aż ser się rozpuści. Wymieszać z makaronem. Podzielić między miseczki i posypać bułką tartą.