Whisky Breja

Whisky Breja
Whisky breja jest bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap deser. Ten przepis zawiera 20 porcji z 166 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Za $2.8 za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś napój gazowany ginger ale, koncentrat soku pomarańczowego, cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1689 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Whisky Kwaśny Błoto, Żurawina-Whisky Kwaśny Błoto, oraz Twarde babeczki Cydrowe z karmelowymi jabłkami whisky & Whisky Buttercream (+urodziny bloga!) dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużym plastikowym pojemniku połącz koncentrat lemoniady, koncentrat soku pomarańczowego, herbatę, cukier, whisky i wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku PomarańczowegoKoncentrat Soku Pomarańczowego
Koncentrat LemoniadyKoncentrat Lemoniady
WhiskeyWhiskey
CukierCukier
WodaWoda
HerbataHerbata
2
Dobrze wymieszaj i zamrażaj przez 24 godziny.
3
Nabierz do wysokiej szklanki, pełnej W 3/4 i wlej piwo imbirowe, aby napełnić szklankę. Wymieszaj i udekoruj ćwiartkami cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
Ginger AleGinger Ale
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn