Wet Rub Red Snapper Tacos z salsą z awokado-papaja, kwaśną śmietaną i Tomatillo Chipotle Salsas

Wet Rub Red Snapper Tacos z salsą z awokado-papaja, kwaśną śmietaną i Tomatillo Chipotle Salsas
Przepis Wet Rub Red Snapper Tacos z salsą z awokado-papaja, kwaśną śmietaną i Tomatillo Chipotle Salsas jest gotowy w około 1 godzinę i 40 minut i jest zdecydowanie spektakularny pescatarian opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 54g tłuszczu, oraz w sumie 899 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $7.06 za porcję, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś tortille z mąki, cebulę, kapustę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać papai można śledzić to danie główne z Papaja Guawa Granita jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Pikantne Tacos z krewetkami z awokado Salsa & kwaśna śmietana sos kolendrowy, Ziemniaczane Tacos z awokado i salsą Tomatillo, oraz Tacos Snapper z kremem Chipotle.

Instrukcje

1
Soki, olej, ancho proszek, czosnek i sól i pieprz, do smaku, ubić w małej misce i odstawić 10 minut w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Rozgrzej grill do średniej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Z każdej strony filetów posmarować część mokrej masy i doprawić solą i pieprzem. Grill, aż złoty kolor i lekko zwęglone z obu stron i po prostu gotowane przez, o 4 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Wyjmij z grilla, pozostaw 5 minut i rozwałkuj widelcem na duże kawałki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Podawać zawinięte w tortille z kapustą, kolendra, Relish i salsy.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
6
Dekoruj płyty klinami wapiennymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny
7
Połącz awokado, papaja, cebula, chile, sok z limonki, olej, miód i sól i pieprz, do smaku, w średniej misce do serwowania. Wchodzisz w kolendry aż połączone i służyć w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Zwykły AnanasZwykły Ananas
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. w dużej misce, dodać 3 łyżki oleju, pomidory, cebula, czosnek i doprawić solą i pieprzem. Wrzucić, aż Tomatillo są dobrze pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
TomatillosTomatillos
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Umieść na patelni i piecz, w nagrzanym piekarniku, aż będzie miękki i złocisty, o 20 do 25 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
10
Umieścić pomidory, cebula, czosnek, chipotle, sok z limonki, i szpinak w robocie kuchennym i zmiksować na gładką. Przy włączonym silniku powoli dodawaj pozostałą 1/2 szklanki oliwy z oliwek i doprawiaj miodem, solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
TomatillosTomatillos
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Olej PieprzowyOlej Pieprzowy
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
11
Wyjąć do miski i podawać w temperaturze pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
12
W średniej misce połączyć pomidory, cebula, czosnek, i chile. W osobnej misce wymieszać ocet, olej rzepakowy, kwaśną śmietanę oraz sól i pieprz do smaku. Wrzucić mieszankę pomidorową z dressingiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
13
Umieścić w misce i top z posiekanej kolendry.;
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona

Składniki

3(zima)heaping łyżki ancho chile proszekheaping łyżki ancho chile proszek2dojrzałe pomidory befsztykowe, sadzone i pokrojone w kostkędojrzałe pomidory befsztykowe, sadzone i pokrojone w kostkę2(zima)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)3(zima)olej rzepakowy plus 1/2 szklankiolej rzepakowy plus 1/2 szklanki2(może być lub przeglądać)chipotle w adobo pureechipotle w adobo puree1zostawićKolendraKolendra1zostawićPosiekana kolendraPosiekana kolendra2(zima)śmietana lub creme fraicheśmietana lub creme fraiche4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyTortille mączne 6 caliTortille mączne 6 cali596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidrobno posiekane świeże liście kolendrydrobno posiekane świeże liście kolendry2goździkiczosnek drobno pokrojony w kostkęczosnek drobno pokrojony w kostkę2goździkiczosnek, rozbity na pastęczosnek, rozbity na pastę4goździkiczosnek obranyczosnek obrany2dojrzałe awokado Hass, obrane, pestki i pokrojone w kostkędojrzałe awokado Hass, obrane, pestki i pokrojone w kostkę2(może być lub przeglądać)1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyMiódMiód1serrano lub Jalapeno chile, drobno pokrojone w kostkę (możesz użyć więcej chiles, jeśli chcesz to pikantniejsze)serrano lub Jalapeno chile, drobno pokrojone w kostkę (możesz użyć więcej chiles, jeśli chcesz to pikantniejsze)2limonki, soczystelimonki, soczyste596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiświeżo wyciśnięty sok z limonkiświeżo wyciśnięty sok z limonki596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiświeży sok z limonkiświeży sok z limonki4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyKliny wapienneKliny wapienne1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiświeżo wyciśnięty sok pomarańczowyświeżo wyciśnięty sok pomarańczowy1Dojrzała papaja, obrana, posiekana i pokrojona w kostkęDojrzała papaja, obrana, posiekana i pokrojona w kostkę4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyKapusta czerwona rozdrobnionaKapusta czerwona rozdrobniona1smallsczerwona cebula, drobno pokrojona w kostkęczerwona cebula, drobno pokrojona w kostkę1Dużeczerwona cebula, obrana i poćwiartowanaczerwona cebula, obrana i poćwiartowana680Orzechy dowolne (posiekane)filety z Lucjana czerwonegofilety z Lucjana czerwonego1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz1serrano chile, drobno pokrojone w kostkęserrano chile, drobno pokrojone w kostkę2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiliście szpinaku blanszowaneliście szpinaku blanszowane8tomatillos, umyty i połówkowytomatillos, umyty i połówkowy

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia92
Magazyn