Wet Rub Red Snapper Tacos z salsą z awokado-papaja, kwaśną śmietaną i Tomatillo Chipotle Salsas
Przepis Wet Rub Red Snapper Tacos z salsą z awokado-papaja, kwaśną śmietaną i Tomatillo Chipotle Salsas jest gotowy w około 1 godzinę i 40 minut i jest zdecydowanie spektakularny pescatarian opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 54g tłuszczu, oraz w sumie 899 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $7.06 za porcję, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś tortille z mąki, cebulę, kapustę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać papai można śledzić to danie główne z Papaja Guawa Granita jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Pikantne Tacos z krewetkami z awokado Salsa & kwaśna śmietana sos kolendrowy, Ziemniaczane Tacos z awokado i salsą Tomatillo, oraz Tacos Snapper z kremem Chipotle.
Instrukcje
1
Soki, olej, ancho proszek, czosnek i sól i pieprz, do smaku, ubić w małej misce i odstawić 10 minut w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Rozgrzej grill do średniej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
3
Z każdej strony filetów posmarować część mokrej masy i doprawić solą i pieprzem. Grill, aż złoty kolor i lekko zwęglone z obu stron i po prostu gotowane przez, o 4 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
4
Wyjmij z grilla, pozostaw 5 minut i rozwałkuj widelcem na duże kawałki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
5
Podawać zawinięte w tortille z kapustą, kolendra, Relish i salsy.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Na 1 Ananasa
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
6
Dekoruj płyty klinami wapiennymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin Wapienny
7
Połącz awokado, papaja, cebula, chile, sok z limonki, olej, miód i sól i pieprz, do smaku, w średniej misce do serwowania. Wchodzisz w kolendry aż połączone i służyć w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Truskawka Bez łuski
1/2 Funta Piersi Z Indyka
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Zwykły Ananas
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. w dużej misce, dodać 3 łyżki oleju, pomidory, cebula, czosnek i doprawić solą i pieprzem. Wrzucić, aż Tomatillo są dobrze pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Tomatillos
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Umieścić pomidory, cebula, czosnek, chipotle, sok z limonki, i szpinak w robocie kuchennym i zmiksować na gładką. Przy włączonym silniku powoli dodawaj pozostałą 1/2 szklanki oliwy z oliwek i doprawiaj miodem, solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Truskawka Bez łuski
Tomatillos
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Olej Pieprzowy
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
11
Wyjąć do miski i podawać w temperaturze pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
12
W średniej misce połączyć pomidory, cebula, czosnek, i chile. W osobnej misce wymieszać ocet, olej rzepakowy, kwaśną śmietanę oraz sól i pieprz do smaku. Wrzucić mieszankę pomidorową z dressingiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
13
Umieścić w misce i top z posiekanej kolendry.;
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.