Western Pound Cake
Western Funt ciasto może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 15. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 426 kalorii, 7G białka, oraz 23G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka cukru, jajka, czekolada i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Noworoczne Ciasto Migdałowe (Good Luck Cake), Super Moist Cake Mix Lemon Pound Cake, oraz Ciasto Funtowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka patelnia 9x13 cali. Rezerwa 1 łyżka mąki tortowej. Pozostałą mąkę i proszek do pieczenia przesiać. Odstawić.
Wrzucić czekoladę i orzechy włoskie z zarezerwowane 1 łyżka mąki. Odstawić. W dużej misce, śmietany razem masło i cukier, aż lekkie i puszyste. Ubić jajka po kolei, następnie wymieszać z wanilią. Ubić mieszankę mąki na przemian z mlekiem, mieszając tylko do momentu włączenia. Złożyć w czekoladzie i orzechach włoskich.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 35 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Pozostawić do ostygnięcia przed lukier.