Wermiszel z mielonej wołowiny wymaga około 50 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 5 g białka, 7 g tłuszczu i łącznie 187 kalorii. Ten przepis służy 12 osobom. Za 72 centy za porcję ten przepis pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Świetnie sprawdza się jako niedroga przystawka. Mieszanka sera amerykańskiego, papryki, pieprzu cayenne i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę wegetariańską lakto ovo. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten uzyskał 24% wyniku, co nie jest wynikiem wybitnym. Podobne przepisy to Wermiszel z pomidorami, oliwkami i kaparami (Vermicelli alla puttanesca), wietnamska wołowina z trawy cytrynowej z wermiszelem i birmańskie curry z wołowiną z makaronem ryżowym z wermiszelem.
Instrukcje
1
Na dużej patelni podsmaż makaron na maśle, aż się zrumieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Wermiszelu, Podzielonego Na 2-calowe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wermiszel, Połamany Na 2-calowe Kawałki
2
Dodaj wołowinę; smaż na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe. Wymieszaj sos pomidorowy, seler, cebulę, kukurydzę, zielony pieprz i przyprawy. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 25 minut.