Wermiszel z mielonej wołowiny

Wermiszel z mielonej wołowiny
Wermiszel z mielonej wołowiny wymaga około 50 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 5 g białka, 7 g tłuszczu i łącznie 187 kalorii. Ten przepis służy 12 osobom. Za 72 centy za porcję ten przepis pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Świetnie sprawdza się jako niedroga przystawka. Mieszanka sera amerykańskiego, papryki, pieprzu cayenne i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę wegetariańską lakto ovo. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten uzyskał 24% wyniku, co nie jest wynikiem wybitnym. Podobne przepisy to Wermiszel z pomidorami, oliwkami i kaparami (Vermicelli alla puttanesca), wietnamska wołowina z trawy cytrynowej z wermiszelem i birmańskie curry z wołowiną z makaronem ryżowym z wermiszelem.

Instrukcje

1
Na dużej patelni podsmaż makaron na maśle, aż się zrumieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Wermiszelu, Podzielonego Na 2-calowe Kawałki8 Uncji Wermiszelu, Podzielonego Na 2-calowe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wermiszel, Połamany Na 2-calowe KawałkiWermiszel, Połamany Na 2-calowe Kawałki
2
Dodaj wołowinę; smaż na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe. Wymieszaj sos pomidorowy, seler, cebulę, kukurydzę, zielony pieprz i przyprawy. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
3
Na wierzchu ułóż plasterki sera. Gotuj bez przykrycia, aż ser się roztopi, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn