Wegetariańskie słodko-kwaśne klopsiki mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 5. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 79 g tłuszczu, oraz w sumie 1291 kalorii. Na $3.4 za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, Bazyl, oregano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%. Spróbuj Wegetariańskie słodko-kwaśne jeżozwierze "klopsiki", Słodko-kwaśne klopsiki (orientalne słodko-kwaśne klopsiki), oraz Jak gotować: wegetariańskie danie słodko-kwaśne dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
W dużej misce, wymieszać jajka, ser Cheddar, i twarożek, aż dobrze wymieszane.
Wymieszać w 1/2 szklanki cebuli, orzechów pekan, bazylii, soli i szałwii. Wymieszać z bułką tartą. Uformuj mieszaninę w 2-calowe kulki i umieść je w naczyniu do pieczenia 9x13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Orzeszki Pekan
Bazylia
Cebula
Szałwia Lekarska
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
4
W innej misce, ubij razem olej roślinny, ocet, dżem morelowy, ketchup, 1/4 szklanki cebuli, oregano i sos paprykowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry Sos
Olej Roślinny
Dżem Morelowy
Płatki Crispix, Rozdrobnione
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu