Wegańskie Tofu Panierowane
Wegańskie Tofu panierowane może być tylko przystawka szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 53 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 134 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Mieszanka bułki tartej, majonez wegański, tofu, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 34%. Spróbuj Panierowane Tofu pieczone w piekarniku z sosem grzybowym Portobello, Wegańskie Tofu i warzywo Pot Pie, oraz Najlepsze Wegańskie Mapo Tofu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Pokryć wnętrze naczynia do pieczenia o wymiarach 9x13 cali oliwą z oliwek.
W misce wymieszać majonez i wodę.
W osobnej misce umieścić bułkę tartą.
Dip plastry tofu w mieszaninie majonezu; naciśnij tofu do bułki tartej, aż w pełni pokryte.
Umieść powlekane tofu w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż tofu jest w pełni ugotowane i panierka jest rumiane, o 45 protokół.