Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 349 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 140 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać wegańskie margaryny, ekstrakt z masła, cukier puder, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wegańskie ciasto marchewkowe Dip z chipsami Przyprawowymi, Pumpkin Spice Latte Wegańskie Ciasto Krepowe, oraz Chai Spice Cake with Vanilla Bean Buttercream (Wegańskie) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Posmaruj 8-calową kwadratową patelnię do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Wszystkie suche składniki wymieszać w dużej misce. Zrobić 3 studnie, dodać wanilię do jednego, ocet do jednego i olej do jednego ... zalać ciepłą wodą, mieszać tylko do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód Cytrusowy
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
3
Wlać do garnka i piec przez 30 minut lub do czasu zakończenia.
Niech ostygnie całkowicie, a następnie przygotować frosting.In miska do mieszania, ubić razem wegańskie margaryny i wegańskie serek śmietankowy. Ubić w ekstrakcie z masła i wanilii. Wymieszać z cukrem. Beat until fluffy.