Wegański słodki i pikantny Popcorn
Wegański słodki i pikantny Popcorn może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 198 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 62 centów za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 227 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Mieszanka ancho chili w proszku, pieprz cayenne, mielona kolendra i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sweet N ' Spicy BBQ Popcorn, Sweet & spicy popcorn, oraz Pikantny i słodki Popcorn dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby uzyskać mieszankę przypraw, wymieszaj wszystkie przyprawy razem w małym pojemniku z hermetyczną pokrywką.
Umieść popcorn w misce i spryskaj lekko sprayem do gotowania lub skropić olejem kokosowym i wrzuć, aby równomiernie pokryć.
Posypać około 1 łyżeczki mieszanki przypraw na popcorn i wrzucić, aby równomiernie rozprowadzić.
Posypać więcej, do smaku, w razie potrzeby.Przechowuj pozostałą mieszankę przypraw do wykorzystania w przyszłości.