Wegański sos żurawinowy z pomarańczą i cynamonem

Wegański sos żurawinowy z pomarańczą i cynamonem
Wegański sos żurawinowy z pomarańczą i cynamonem to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 149 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Udaj się do sklepu i odebrać wegańskie cukier, woda, skórka pomarańczowa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sos żurawinowy z pomarańczą i cynamonem, SOS żurawinowo-pomarańczowy cynamonowo-imbirowy, oraz Wegańskie Muffinki Pomarańczowo-Żurawinowe dla podobnych receptur.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn