Wegański Mus Czekoladowy Merlot
Wegański mus czekoladowy Merlot może być tylko Kreolski przepis, którego szukasz. Na 1,27 zł za porcję, dostajesz deser, który serwuje 4. Jedna porcja zawiera 365 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz jedwabne tofu, vanillan extract, merlot i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Wegański Sorbet Merlot-berry, Wegański mus czekoladowy, oraz Wegański Mus Czekoladowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić czekoladę.Przetwórz wszystkie składniki w robocie kuchennym lub blenderze, aż będą kremowe.Łyżka do 4 ramekinów lub fantazyjnych szklanek.Przykryć i przechowywać w lodówce kilka godzin lub na noc przed podaniem.Tuż przed podaniem, posypać wiórki czekolady i jagody na każdej porcji musu.