Warzywne ciasto pasterskie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu szkockich przepisów, więc spróbuj warzywnego ciasta pasterskiego. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.23 za porcję. Jedna porcja zawiera 240 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pieprz, brukselka, bulion warzywny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Paleo Shepherd ' s Pie, Warzywne ciasto pasterskie, oraz Warzywne ciasto pasterskie.
Instrukcje
Słodkie ziemniaki i 1 łyżkę soli umieścić w dużym garnku.
Dodać wystarczającą ilość zimnej wody do pokrycia. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, o 20 protokół. Tymczasem w dużym rondlu, na średnim ogniu, roztopić 2 łyżki masła.
Dodać cebulę i gotować przez 10 protokół.
Dodać pasternak, seler, koper włoski, brukselka, pietruszka, pieprz, i pozostałą sól i wrzucić.
Dodać bulion, zwiększyć ciepło i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie, 15 do 20 protokół.
Dodaj szpinak lub boćwinę Szwajcarską (jeśli używasz) i mieszaj, aż zwiędną.
Zdjąć z ognia. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć warzywa na zapiekankę lub 9-calowy talerz ciasta.
Odcedzić ziemniaki i wrócić do garnka.
Dodać pozostałe masło i zacieru, aż będzie gładka.
Tłuczone ziemniaki rozłóż na warzywach. Ustawić brojlery na wysokości. Broil aż lekko rumiane, 3 do 5 protokół.
Posypać gałką muszkatołową.