Warzywa z fasolką Cannellini i pancettą

Warzywa z fasolką Cannellini i pancettą
Zielenina z fasolką Cannellini i Pancettan to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 454 kalorie, 21g białka, oraz 17g tłuszczu. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oliwy z oliwek, sól, czosnek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Z łyżeczką wynik 85% to danie jest super. Spróbuj Warzywa Liściaste I Fasola Cannellini Ze Świeżymi Pomidorami I Kozą Chee, Cripsy Cannellini Bean Cakes with Pancetta, oraz Zupa Fasolowa Cannellini Z Zielenią Zwiędłą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać posiekaną pancettę lub boczek na wysokościach przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
2
Odcedzić kapiele i odstawić chrupiącą pancettę na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
3
Na dużej patelni rozgrzej oliwę na średnim ogniu. Cebulę ugotować na oleju do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Dodać zmiażdżone ząbki czosnku i gotować jeszcze minutę. Wymieszaj posiekaną zieleninę i dopraw solą do smaku (zachowaj ostrożność w tym momencie - zawsze możesz dodać więcej!). Częściowo przykryć patelnię i gotować, aż warzywa zaczną więdnąć. Wymieszać z chrupiącą pancettą i fasolą cannellini. Gotować częściowo pod przykryciem przez 5 Więcej minut, aż smaki połączą się i zielenie będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa Krem Z BrokułówZupa Krem Z Brokułów
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosPlus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
ZieloniZieloni
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia63
Magazyn