Warzywa Grillowane Cebulowo-Bazyliowe
Warzywa z grilla cebulowo-bazyliowego wymagają około 50 minut od początku do końca. Za 1,23 USD za porcję ten przepis pokrywa 18% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 5 g białka, 5 g tłuszczu i łącznie 179 kalorii. Ten przepis jest przeznaczony dla 6 osób. Został dostarczony przez Taste of Home. Dzięki temu przepisowi czwarty lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis i 1 powiedziałbym, że był strzałem w dziesiątkę. Świetnie sprawdza się jako dodatek do dań. Udaj się do sklepu i kup młode marchewki, mieszankę zupy cebulowej, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 48% wyniku, co jest dobrym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Grillowane przegrzebki z masłem bazyliowym i letnimi warzywami, grillowaną kiełbasą, karmelizowaną cebulą i bazylią oraz sałatka z czarnej komosy ryżowej z grillowanymi warzywami, bazylią, fetanem i orzeszkami piniowymi.
Instrukcje
W dużej misce połącz pierwsze dziewięć składników. Wrzucić do płaszcza.
Umieścić na podwójnej grubości wytrzymałej folii (około 28 cali x 18 cali). Kropka z masłem. Owiń folię wokół mieszanki warzywnej i szczelnie zamknij.
Grilluj pod przykryciem na średnim ogniu przez 25-30 minut lub do momentu, aż ziemniaki będą miękkie, raz przewracając.