Need a przystawka bezglutenowa? Warstwowe Veggie sałatka jajeczna może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 12 i kosztuje 93 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 242 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka sera cheddar, marchew, zielona cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Warstwowa Sałatka Wegetariańska Tortellini, Summer Veggie Egg Scramble, oraz Warstwowe pieczone ciasto z warzywami, słodkimi ziemniakami i czarną fasolą Tortilla (+domowy sos enchilada!) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce połączyć sałatkę jajeczną, majonez i zieloną cebulę. W 2-1 / 2-qt. szklana miska do serwowania, warstw szpinak, marchew, sałata, czerwona cebula, groszek i pomidory (nie wyrzucać).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sałatka Jajeczna
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone