Waniliowe Ciasto Rooibos Ice Cream & Brown Butter

Waniliowe Ciasto Rooibos Ice Cream & Brown Butter
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj waniliowych lodów Rooibos i brązowego ciasta z masłem. Ten przepis służy 20 i kosztuje $2.95 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 722 kalorie. Mieszanka przygotowana z sierpniowego wyzwania daring bakers, wanilia, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest idealny do Lato. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Z łyżeczką wynik 25%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Waniliowe Brązowe Masło I Ciasto Migdałowe Z Ciepłym Waniliowym Crème Br, Lody Waniliowe Chai, oraz Ciasto dyniowe z brązowym masłem z waniliową glazurą Bourbon dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni Fahrenheita i nasmaruj patelnię 7 przez 11 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Miejsce masło w dużym (10 lub więcej cali) patelni na średnim ogniu i brązowy masło, aż mleko ciała stałe ciemnieją (nie spalone!) i pachnie orzechowo. Jest to świetny zasób, jeśli masz problemy. Pamiętaj, aby mieć na to oko przez cały czas.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Dodatkowe Pokruszone Laski CukierkówDodatkowe Pokruszone Laski Cukierków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Wlać rumiane masło do płytkiej miski i zamrozić, aż tylko zatkane, co powinno potrwać 15 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Mąkę, gumę ksantanową, proszek do pieczenia i salt.In duża miska, beat rumiane masło, brązowy cukier i cukier wraz z ręką lub mikser stoisko. Beat do lekkiego i puszystego (około 2 minut). Beat w jaja po kolei, upewniając się, aby włączyć je w pełni i zeskrobać w dół miski między każdym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Guma KsantanowaGuma Ksantanowa
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, OpcjonalnieDodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodaj wanilię, aż tylko włączone.Mieszać w mieszaninie mąki, aż tylko połączone.Zeskrobać ciasto na przygotowaną patelnię, wygładzić górę i rapować patelnię na blacie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Piec około 25 minut, aż ciasto będzie złociste i wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
7
Ostudzić w patelni (na stojaku) na 10 do 15 minut, przed uruchomieniem noża wzdłuż krawędzi i obracając się na stojaku, pozwalając na całkowite ostygnięcie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia2
Magazyn