Wakacyjna Kora Miętowa
Wakacyjna Kora mięty pieprzowej jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 3 porcjami. Jedna porcja zawiera 773 kalorie, 7G białka, oraz 36 g tłuszczu. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 297 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Wakacje Solona Kora Mięty Pieprzowej, Kora Mięty Pieprzowej, oraz Kora Mięty Pieprzowej.
Instrukcje
Blacha do pieczenia linii z papieru woskowanego.
Kąski mikrofalowe w średniej, bezpiecznej dla mikrofal misce na średniej-wysokiej (70 procent) mocy przez 1 minutę; wymieszać. Kuchenka mikrofalowa w dodatkowych odstępach 10-20 sekund, mieszając, aż będzie gładka.
Umieść cukierki miętowe w wytrzymałej plastikowej torbie. Zmiażdż cukierki za pomocą wałka do ciasta lub innego ciężkiego przedmiotu. Trzymając sitko nad roztopionymi kęsami, wlej zmiażdżone cukierki do sitka. Wstrząsnąć, aby uwolnić wszystkie małe kawałki cukierków; zarezerwować większe kawałki cukierków. Mieszaj mieszankę kęs-mięta pieprzowa.
Rozprowadzić mieszaninę do żądanej grubości na przygotowanej blasze do pieczenia.
Posypać zarezerwowanymi kawałkami cukierków; lekko nacisnąć.
Odstawić na około 1 godzinę lub do jędrności. Rozbij się na kawałki. Przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej.