Upside Down Apple Pecan Pie
Upside Down Apple Pecan Pie może być tylko deser, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.22 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 436 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jest to niedrogie przepis dla fanów Południowej żywności. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz gingerroot, deep dish Pie muszle, pekan, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 24%. Podobne przepisy to Ciasto Jabłkowo-Orzechowe Do Góry Nogami, Ciasto Jabłkowo-Orzechowe Do Góry Nogami, oraz Szarlotka Karmelowo-Orzechowa Chai.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Połączyć pekan, roztopione masło i brązowy cukier w 9-calowy (23cm) talerz ciasto.
Usuń pierwszą skorupę ciasta z aluminiowej płytki ciasta i umieść na mieszaninie orzechów pekan.
Podgrzać 3 łyżki (45 mL) masła na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać jabłka i gotować, mieszając przez 2-3 minuty lub do miękkości. Wymieszać z imbirem, cynamonem i brązowym cukrem.
Ułóż mieszankę jabłek na wierzchu piecrust na patelni. Kropka z masłem. Top mieszaniny z drugim piecrust po usunięciu go z folii aluminiowej patelni. Flet krawędzie piecrust i wyciąć kilka szczelin w górze, aby umożliwić parę do ucieczki.
Ciasto upiec na środkowej półce nagrzanego piekarnika.
Umieść folię aluminiową pod płytką ciasta w przypadku pęcherzyków wypełniających.
Piec przez 35-40 minut lub do złotego koloru.
Wyjąć z piekarnika i natychmiast odwrócić ciasto na talerzu.