Ulubiony Lukier Czekoladowy

Ulubiony Lukier Czekoladowy
Ulubiony polewa czekoladowa może być tylko lukier szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 58 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 351 kalorii, 2G białka, oraz 20 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Idź do sklepu i odebrać masło, wanilia, cukier puder, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Ulubione ciasto marchewkowe Davida z lukrem ananasowo-serowym, Rozdrabniacze czekolady - nowy znaleziony faworyt do robienia ciasteczek z kawałkami czekolady, oraz Ulubione ciasto czekoladowe sama dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić obie czekoladki w kuchence mikrofalowej lub podwójnym kotle i odstawić do ostygnięcia na około 30 minut. Ubij masło, aż będzie kremowe. Wymieszaj moc kakao, około szklanki cukru pudru i schłodzoną roztopioną czekoladę. Zeskrobać boki miski i dobrze ubić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
MikrofalówkaMikrofalówka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj pozostały cukier puder, następnie dodaj mleko, wanilię i sól, ubijając i skrobając, aż uzyskasz konsystencję, którą lubisz
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
WaniliaWanilia
MlekoMleko
SólSól
TrudnośćŁatwy
Gotowe W11 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn