Ulubione ciasto czekoladowe Leona
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ulubionego ciasta czekoladowego Leona. Ten przepis służy 10 i kosztuje 90 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 516 kalorii, 6G białka, oraz 31 g tłuszczu. Jeśli masz mąkę, sodę oczyszczoną, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 37 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Ulubione Ciasto Czekoladowe, Moje Ulubione Ciasto Czekoladowe, oraz Nasze ulubione ciasto czekoladowe (PSA).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Posmaruj i mąkę patelnią lub rurką.
W średniej misce, śmietany masło i cukier wraz z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż lekkie i puszyste, 3-4 protokół.
Dodać jajka po kolei, mieszając na średniej prędkości, aż do całkowitego włączenia.
Dodaj pozostałe składniki w tej kolejności; dobrze wymieszaj po każdym dodaniu: - roztopioną czekoladę i sól-kwaśną śmietanę-mąkę, proszek do pieczenia i sodę oczyszczoną
Wlać ciasto do przygotowanej patelni i piec przez 45 minut, lub aż tester wyjdzie czysty. Pozostawić do ostygnięcia na patelni na około 10 minut, a następnie skręcić na stojaku z drutu, aby całkowicie ostygnąć.