Ugotuj książkę: flądra z burakami i groszkiem cukrowym
Ugotuj książkę: flądra z burakami i groszkiem cukrowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 4,21 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 57 g tłuszczu, oraz w sumie 889 kalorii. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka liści mięty, filety z flądry, groszek cukrowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ugotuj książkę: soczewica z prażonymi burakami, Ugotuj książkę: duszone buraki z burakami i imbirem, oraz Dziś Kolacja: Zielony Groszek I Groszek Cukrowy W Sosie Sezamowym dla podobnych receptur.
Połowę listków mięty drobno posiekać. W płytkiej misce, połączyć je z bułką tartą. W innej płytkiej misce doprawiamy Wondrę 1 łyżeczką soli i pieprzu. W trzeciej misce lekko ubić jajka. Każdy filet z flądry zanurzyć w przyprawionej mące, następnie zanurzyć w ubitym jajku, a następnie w bułce tartej. Odstawić na blasze do pieczenia.
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Skyfall Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.