Tydzień Ryb: Łatwa I Pyszna Tilapia

Tydzień Ryb: Łatwa I Pyszna Tilapia
Tydzień ryb: łatwa i pyszna Tilapia może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 186 kalorii, 18g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 7. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. 20 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz jogurt, estragon, rolniczą tilapię i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest solidne. Spróbuj Super pyszna i łatwa do pieczenia ryba (Anykind), Tydzień posiłków dla studentów-łatwy tydzień pieczonego kurczaka i pieczonego makaronu i sera, oraz Quickie Dinner Week: Tilapia Tacos dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzej brojlery na niskim poziomie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
2
Połącz 1/4 szklanki parmezanu z pozostałymi składnikami. Filety wymieszać i umieścić w naczyniu do pieczenia. Pozostawić do marynowania przez 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
3
Przenieść filety na folowaną tacę do pieczenia. Zalać filety marynatą i posypać pozostałym parmezanem. Broil około 6 cali od ciepła, aż topping jest lekko rumiane i ryby łatwo płatki, o 5 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Loveblock Pinot Gris z oceną 4.6 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia4
Magazyn