Tuńczyk Z Sałatką Z Kopru Włoskiego, Karczochami I Majonezem Kalamata
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj tuńczyka z sałatką z kopru włoskiego, karczochami i majonezem Kalamata. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 1060 kalorii, 88g białka, oraz 66 g tłuszczu każdy. Na 11,6 zł za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pieprz, pasta z oliwek, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka z kopru włoskiego z oliwkami Kalamatan i Mikrogreensami, Sałatka z tunanem i karczochami na oliwkowym chlebie Kalamatan z serem Provolone i świeżymi ziołami i czosnkiem Aioli, oraz Schab jagnięcy z karczochami i czerwonym winem-SOS Oliwkowy Kalamatan.
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jednym z win, które możesz wypróbować, jest Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.