Tuńczyk Teriyaki Z Ananasem

Tuńczyk Teriyaki Z Ananasem
Tuńczyk Teriyaki z ananasem może być tylko Japoński przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 3 i kosztuje $7.93 za porcję. Jedna porcja zawiera 469 kalorii, 48g białka, oraz 10 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 26 minut. Jeśli masz steki z tuńczyka, papryka, imbir i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Z łyżeczką wynik 89% to danie jest super. Podobne przepisy to Tuna Teriyaki, Szaszłyki z tuńczyka Teriyaki, oraz Pieczony Tuńczyk Teriyaki.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Miranda Lambert County Road Merlot wina z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
Miranda Lambert County Road Merlot Wine
Miranda Lambert County Road Merlot Wine
Nasz najmocniejszy duch jest pełen owocowego smaku i mocnego koloru, a jednocześnie gładki w konsystencji i dostawie. Z dojrzałą esencją jagodową aromat utrzymuje się tak długo, jak wybuchowe wykończenie. Ten wytrawny, aksamitny Merlot jest wyposażony w odpowiednią równowagę Mocy i finezji, dzięki czemu jest doskonałym towarzyszem steków i makaronów z czerwonym sosem i ciemną czekoladą.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W26 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia100
Magazyn