Tuńczyk sezamowy z pikantną sałatą
Sezamowy Tuńczyk z pikantnym Slaw może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 574 kalorii, 50g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 6,27 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka zielonej cebuli, cukier, sos sojowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Sezamowy tuńczyk & awokado z pikantnym makaronem z cukinią sezamową, Tuńczyk Zapiekany Sezamem Z Warzywną Sałatą, oraz Asian Slaw (with Spicy Soy Sesame Dressing).
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Rybę posmarować sosem sojowym.
Połączyć 2 łyżeczki pieprzu i sezamu; posypać równomiernie ryby.
Dodaj rybę na patelnię i gotuj 2 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatków podczas testowania widelcem lub do pożądanego stopnia doneness.
Połącz 2 łyżki wody i 5 kolejnych składników (przez imbir) w małej misce.
Połączyć slaw i cebuli w dużej misce.
Mżawka mieszaniny octu nad mieszaniną slaw; wrzucić do herbu.