Tuscan Turkey Soupy Noodles może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 8,41 zł / porcja, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 98g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 764 kalorie. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Udaj się do sklepu i odbierz szpinak dla niemowląt, tusze z pieczonego indyka, arkusze lasagne z jajkiem bez gotowania i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Soupy Joes, Tuscan Turkey Torta, oraz Toskańska Zupa Z Indyka.
Instrukcje
1
Rozbij tusze na mniejsze kawałki. Gotować tuszę, wodę, zarezerwowane zielenie porów i 1/2 łyżeczki soli w ciężkim garnku 7-do 10-litrowym, odsłoniętym, odtłuszczającym pianie, 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zieloni
Woda
Por
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Duże kości wyrzucić łyżką lub szczypcami szczelinowymi, a następnie przecedzić materiał przez duże sito do dużej miski (wyrzucić ciała stałe).
Składniki, których będziesz potrzebować
Stado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Sito
Szczypce
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Jeśli czas mierzy mniej niż 10 filiżanek, dodać wodę. Jeśli mierzy więcej, gotować do zmniejszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stado
Woda
4
Jeśli od razu użyjesz zapasu, odstaw, aż tłuszcz wzrośnie do góry, 1 do 2 minut, a następnie odtłuść i wyrzuć tłuszcz. Jeśli nie, schłodzić (przykryć raz ostygnie) przed usunięciem tłuszczu. (Łatwiej będzie go usunąć, gdy będzie chłodny lub zimny.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Stado
5
Czosnek ugotować w oleju w oczyszczonym garnku na średnim ogniu, mieszając, aż będzie blado złoty, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
6
Dodać cebulę i 1/4 łyżeczki soli i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż złoty, 5 do 8 protokół. Wymieszać posiekane pory i rozmaryn i gotować, przykryte, mieszając od czasu do czasu, aż pory zmiękną, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmaryn
Por
Cebula
Sól
7
Dodać marchew, seler i 1/4 łyżeczki soli i gotować, mieszając od czasu do czasu, 3 protokół. Wymieszać pomidory i bulion i dusić, odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie, o 20 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Warzywa
Pomidor
Marchew
Seler
Stado
Sól
8
Wymieszaj makaron i żwawą zupę na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż makaron będzie al dente.