Tuńczyk Teriyaki z majonezem Wasabi i marynowanym imbirem
Tuńczyk Teriyaki z majonezem Wasabi i marynowanym imbirem może być tylko Japoński przepis, którego szukasz. Na $5.05 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 383 kalorie, 32G białka, oraz 24g tłuszczu. 4 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jeśli masz pastę wasabi, pięć przypraw w proszku, olej z orzeszków ziemnych i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać olej z orzeszków ziemnych, można śledzić to danie główne z Solone Ciasteczka Orzechowe Toffi jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chipsy wołowe Teriyaki z majonezem Wasabi, Burgery Z Tuńczykiem Z Majonezem Wasabi, oraz Sates z tuńczyka z majonezem Wasabi dla podobnych receptur.
Tunan w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Pinot Noir i różowym winem. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Merlot reżysera z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.