Tuscan Sausage & Bean Dip
Tuscan Sausage & Bean Dip może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 81 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. 67 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz częściowo odtłuszczone ser mozzarella, bagietkę chlebową, kiełbasę luzem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Toskańska zupa z kiełbasą i białą fasolą, Rustykalna Toskańska Zupa Fasolowo-Kiełbasowa, oraz Toskańska zupa z fasoli, kurczaka i włoskiej kiełbasy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375°. Na dużej patelni, gotować kiełbasę, cebula i czosnek na średnim ogniu, aż kiełbasa nie jest już różowy, rozbijając kiełbasę na kruszy; odcedzić. Wymieszać z winem, oregano, solą i tymiankiem. Doprowadzić do wrzenia; gotować, aż płyn prawie odparuje.
Dodać serek śmietankowy; mieszać do rozpuszczenia. Wymieszać ze szpinakiem, fasolą i pomidorami; gotować i mieszać, aż szpinak zwiędnie.
Przenieś do smarowanego 8-calowego.- kwadrat lub 1-1 / 2-qt. naczynie do pieczenia.
Piec 20-25 minut lub do bąbelków.