Turcja Stroganoff
Indyk Stroganoff może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 465 kalorii. Na 3,02 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, pietruszkę, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, co jest dobre. Spróbuj Turcja Stroganoff, Turcja Stroganoff, oraz Turcja Stroganoff dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Odcedzić; wymieszać z natką pietruszki.
Płaszcz patelni nonstick sprayu do gotowania; miejsce na średnim ogniu, aż gorące.
Dodać indyka i cebulę; gotować, aż indyk będzie rumiany.
Dodać grzyby i kolejne 4 składniki. Gotować na małym ogniu 10 minut lub aż płyn odparuje, mieszając od czasu do czasu.
Połącz twarożek, śmietanę i sok z cytryny w blenderze; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Dodaj do mieszaniny indyka; gotuj na małym ogniu, stale mieszając, aż do całkowitego ogrzania.