Truskawkowy Rabarbar Calzone

Truskawkowy Rabarbar Calzone
Truskawka rabarbar Calzone może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1597 kalorii, 37g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 9,36 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 17 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest idealny do Dzień Matki. Udaj się do sklepu i odbierz masło, truskawki, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest solidne. Spróbuj Ciasto truskawkowo-rabarbarowe jogurtowe z sosem truskawkowo-rabarbarowym rumowym, Wyznanie # 66: właśnie próbowałem rabarbaru ... rabarbar truskawkowy kruszy, oraz Escarole Calzone: Calzone di Ricottan e Escarola dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodaj wszystkie składniki napełniania do garnka z sosem i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu. Dusić przez 5 minut i ostudzić. Przechowywać w lodówce przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Lekko mąkę deskę do krojenia i rozwałkować każde ciasto do około 8 cali średnicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
4
Posypać cukrem i nasionami anyżu i delikatnie rozwałkować do ciasta, aby włączyć. Odwróć (strona cukru w dół)i wypełnić 1/2 napełniania filiżanki, boki szczotki z mycia jaj i złożyć i uszczelnić za pomocą pie crust krotnie. Przebić wierzch widelcem i piec w nagrzanym piekarniku do średniego brązu.
Składniki, których będziesz potrzebować
AnyżAnyż
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
CiastoCiasto
CukierCukier
RolkaRolka
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Ostudzić i podawać.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 48 dolarów za butelkę.
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuzjasta wina Top 100 2018 Czysta rubinowa czerwień. Owocowy nos z nutami wiśni i truskawek. Niektóre trzeciorzędowe wskazówki przypominają skórę. Aromaty dojrzałych czerwonych owoców, soczyste, intrygujące i długotrwałe. Taniny są dojrzałe i delikatne. Posmak wyraża żywą świeżość z nutami ciemnoczerwonych owoców, mokrej ziemi i drewna.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn