Truskawkowo-Waniliowe Zawijane Mrożone Pops
Truskawkowo-waniliowe Zawirowane mrożone Pops może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 208 kalorii. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jeśli masz premium vanillan lody, truskawki, cukier, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Czekolada + Wanilia Zawijany Budyń Pops, Pomarańczowo-Waniliowe Mrożone Jogurty, oraz Truskawka Wanilia Fasola Sernik Budyń Pops.
Instrukcje
Truskawki rozgnieść w dużej misce masherem ziemniaczanym lub widelcem.
Przenieść do 12-calowej patelni nonstick wraz z cukrem i sokiem z cytryny i gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż lekko zgęstnieje, o 10 protokół.
Przenieść do miski, a następnie zamrozić, odsłonięte, aż ostygnie, około 10 minut.
Przenieś lody do miski bezpiecznej dla mikrofalówki i kuchenki mikrofalowej o mocy 30 procent w odstępach 10 sekund, mieszając, aż zmiękną, łącznie około 50 sekund.
Rozprowadzić równomiernie w naczyniu do pieczenia o wymiarach 13 na 9 cali i zamrozić, a mieszanka truskawkowa ostygnie.
Łyżki mieszanki truskawkowej polej lodami, a następnie delikatnie zawiruj łyżką przez lody. Łyżkę do foremek (lub do kubków) i dodać patyczki. Zamrozić do twardości, około 1 1/4 godziny (i do 4 dni, pod przykryciem).
Jeśli nie chcesz robić Popów, zamrozić lody z truskawkami, aż będą jędrne, a następnie zgarnąć do misek.