Truskawkowo-Kiwi-Szpinak

Truskawkowo-Kiwi-Szpinak
Truskawkowo-Kiwi-szpinak to bezglutenowe przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 161 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać złamane pekan, olej roślinny, kawałki kęsa wielkości szpinaku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest super. Spróbuj Babeczki truskawkowe kiwi Daiquiri z twarogiem Kiwi, polewą z rumu truskawkowego i dekoracją z rumu truskawkowego, Szpinak, truskawka i grejpfrut wrzucić, oraz Sałatka Z Truskawkami, Kiwi I Szpinakiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, wymieszać szpinak, truskawki, kiwi, pekan i ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
Kolorowe Ciastka Ryżowe MochiKolorowe Ciastka Ryżowe Mochi
SzpinakSzpinak
SerSer
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
W szczelnie przykrytym pojemniku wstrząsnąć wszystkimi pozostałymi składnikami, aż będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
3
Zalać sałatką; wymieszać.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia43
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn