Trufle Rocky Road

Trufle Rocky Road
Trufle Rocky Road wymagają około 2 godziny i 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 15 i kosztuje $1.43 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 335 kalorii, 5G białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i podnieś czekoladę, batony orzechowo-karmelowe, żurawinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To działa dobrze jako niedrogi hor d ' oeuvre. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Rocky Road Pie, Rocky Road Pie, oraz Skaliste Place Drogowe.

Instrukcje

1
Pulsuj zamrożone batoniki w robocie kuchennym, aż rozpadną się na kawałki. Złożyć do schłodzonej mieszaniny czekolady wraz z żurawiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Angielski Batonik Toffi, SiekanyAngielski Batonik Toffi, Siekany
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Rozprowadzić na dnie naczynia do pieczenia i wygładzić górę. Przechowywać w lodówce około 2 godzin, do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
3
Użyj melon baller lub małe lody miarka zgarnąć kulki z mieszaniny czekolady; umieścić je na pergaminie lub woskowane papieru pokryte blachy do pieczenia i odstawić na godzinę lub 2, aby pozwolić im dojść do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
MelonMelon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Po 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I LimonkowegoPo 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I Limonkowego
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Melon BallerMelon Baller
4
Roztopić czekoladę w górnej części podwójnego kotła i zdjąć z ognia. Użyj łyżki, aby zanurzyć trufle w płynnej czekoladzie, a następnie zwrócić je do blachy do pieczenia. Użyj łyżki, aby skropić gałązkę czekolady na wierzchu. Chill until set.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
W rondlu, doprowadzić śmietanę tylko na wolnym ogniu na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Wlać krem na czekoladę w misce i odstawić około 10 minut, aby stopić czekoladę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
7
Dodać wanilię i wymieszać, aż będzie gładka. Odstawić do ostygnięcia na 1 godzinę w temperaturze pokojowej. Następnie pokonać czekoladę ze średnią prędkością, aż robi się gruby i jasny kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
8
Rozprowadzić na dnie naczynia do pieczenia i wygładzić górę. Przechowywać w lodówce około 2 godzin, do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
9
Wlać kakao w proszku na głębokim talerzu lub płytkiej misce. Użyj melon baller lub małe lody miarka zgarnąć kulki czekolady; umieścić je na talerzu z kakao w proszku i toczyć między 2 widelce do całkowitego pokrycia z kakao w proszku. Następnie użyj widelców, aby ostrożnie przenieść je do pergaminu lub woskowanego papieru wyłożonego blachą do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
MelonMelon
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Po 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I LimonkowegoPo 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I Limonkowego
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Melon BallerMelon Baller
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia4
Magazyn