Trufle Pops

Trufle Pops
Przepis na Trufle Pops można przygotować w około 4 godziny i 5 minut . Ten przepis jest przeznaczony dla 18 osób i kosztuje 81 centów za porcję. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy przepis zawiera 345 kalorii , 5 g białka i 23 g tłuszczu na porcję. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Jeśli masz pod ręką mielony cynamon, kawałki gorzkiej czekolady, mini chipsy czekoladowe i kilka innych składników, możesz to zrobić. Niewiele osób tak naprawdę lubiło ten deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskuje 18% wyniku , co nie jest aż tak spektakularne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak piernikowe popy z truflami , czekoladowe chipotle z truflami i malinowe ciasta z truflami .

Instrukcje

1
Na ganache: Blachę do pieczenia wyłóż papierem pergaminowym. W średniej wielkości misce ze stali nierdzewnej lub szkła połącz kawałki czekolady i gęstą śmietanę. Postaw miskę na rondlu z ledwo gotującą się wodą i mieszaj od czasu do czasu, aż czekolada się rozpuści, a mieszanina będzie gładka, około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
3 (1,4 Uncji) Batoniki Z Mlecznej Czekolady I Toffi, Takie Jak Heath Lub Skor, Drobno Posiekane3 (1,4 Uncji) Batoniki Z Mlecznej Czekolady I Toffi, Takie Jak Heath Lub Skor, Drobno Posiekane
Batoniki Z Mlecznej Czekolady I Toffi, Takie Jak Heath Lub Skor, Drobno PosiekaneBatoniki Z Mlecznej Czekolady I Toffi, Takie Jak Heath Lub Skor, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Wrzos Lub Skor, Drobno PosiekaneTakie Jak Wrzos Lub Skor, Drobno Posiekane
1 Szklanka Mini Chipsów Czekoladowych1 Szklanka Mini Chipsów Czekoladowych
1 Szklanka Drobno Posiekanych Orzechów, Takich Jak Pistacje Lub Orzechy Włoskie1 Szklanka Drobno Posiekanych Orzechów, Takich Jak Pistacje Lub Orzechy Włoskie
Drobno Posiekane Orzechy, Takie Jak Pistacje Lub Orzechy WłoskieDrobno Posiekane Orzechy, Takie Jak Pistacje Lub Orzechy Włoskie
2
Wmieszać cynamon. Przechowuj ganache w lodówce, aż będzie bardzo twardy, około 2 godzin. Używając 1-uncjowej miarki do ciastek lub okrągłej łyżki, zgarnij ganache na 18 (1-calowych) okrągłych kawałków i ułóż na przygotowanej blasze do pieczenia. Pracując szybko, suchymi rękami, uformuj mieszaninę w kulki. Włóż patyczek do każdej kulki i zamroź, przyklejoną stroną do góry, aż będzie twardy, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Pistacje Lub Orzechy WłoskieJak Pistacje Lub Orzechy Włoskie
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Dodaj 2 szklanki kawałków czekolady do średniej miski ze stali nierdzewnej lub szkła. Postaw miskę na rondlu z ledwo gotującą się wodą i mieszaj od czasu do czasu, aż czekolada się rozpuści, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
4
Włóż posiekane orzechy, mini chipsy czekoladowe i posiekane batoniki do 3 małych misek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
Angielski Batonik Toffi, SiekanyAngielski Batonik Toffi, Siekany
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
5
Zanurzaj popy w roztopionej czekoladzie, pozwalając, aby nadmiar czekolady spłynął, a następnie zanurzaj w polewie, aż pokryje się nią. Ułóż popy na blasze, stroną do pieczenia do góry. Wstawić do lodówki na 30 minut, aż czekolada stwardnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Słoik Suszonych Pomidorów Napełnionych Olejem, Odsączonych I PosiekanychSłoik Suszonych Pomidorów Napełnionych Olejem, Odsączonych I Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6
Przed podaniem odstaw popy w temperaturze pokojowej na 15 minut.
7
Przechowuj popy w lodówce, w szczelnym pojemniku.
8
Uwaga kucharza: Jeśli nabrany ganache jest zbyt lepki, aby można go było uformować w kulki, włóż patelnię do zamrażarki na 10–15 minut, aby stwardniała.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 5 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn