Tradycyjne francuskie rogaliki maślane na leniwe śniadania Bistro

Tradycyjne francuskie rogaliki maślane na leniwe śniadania Bistro
Przepis na tradycyjne francuskie rogaliki maślane na leniwe śniadania Bistro jest gotowy w około 26 godzin i 20 minut i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 8 i kosztuje 19 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 201 kalorii. 19 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Udaj się do sklepu i odbierz łatwe drożdże, ciepłą wodę, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Tradycyjne Rogaliki Francuskie Warstwowe, Rogaliki Maślane, oraz Rogaliki Maślane dla podobnych receptur.

Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy

Bordeaux, szampan i biały Burgundy to świetny wybór dla Francuzów. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Jedno wino, którego można spróbować to Calvet Cremant de Bordeaux Brut rosé. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Calvet Cremant de Bordeaux Brut Rose
Calvet Cremant de Bordeaux Brut Rose
Genialny łososiowy kolor z eleganckim nosem malin i cassis. Bardzo drobne i trwałe, punktowe pęcherzyki, które drażnią usta i piękne wykończenie ostrych, okrągłych, owocowych smaków. Ciesz się Calvet Brut Rose w dowolnym momencie jako aperitif, mieszanka koktajli, libacja brunch lub na dowolny powód do świętowania.
TrudnośćEkspert
Gotowe W26 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn