Tosty klonowe i jajka
Przepis ten służy 6. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 22% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 22g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 601 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pasków boczku, chleb o twardej teksturze, syrop klonowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cupcakes Benedict-Maple Cupcakes z boczkiem z Czarnego Lasu, gotowanymi jajkami i sosem klonowym, Tosty Francuskie Z Klonu, oraz Tosty Francuskie Z Klonu podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni gotować boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący. Używając szczelinowej łyżki, wyjmij do papierowych ręczników, aby spuścić. W małym rondlu rozgrzać syrop i masło, aż masło się rozpuści; odstawić.
Przycinaj skórkę z chleba; spłaszcz kromki za pomocą wałka do ciasta.
Jedną stronę obficie posmaruj mieszaniną syropu; wciśnij każdy plasterek do nieosmarowanego kubka muffinów z syropem w dół. Podzielić boczek między kubki muffin.
Ostrożnie rozbić jedno jajko do każdej filiżanki.
Posypać solą i pieprzem. Przykryj folią.
Piec w temperaturze 400° przez 18-20 minut lub do momentu całkowitego zastygnięcia białek, a żółtka zaczną gęstnieć, ale nie będą twarde.