Tosty francuskie - wiche z szybkim gotowaniem ciepłego Chutney

Tosty francuskie - wiche z szybkim gotowaniem ciepłego Chutney
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc daj francuskie tosty z szybkim gotowaniem ciepłego Chutney. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.97 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 618 kalorii. Jeśli masz masło, ceglany ostry cheddar, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Francuskie tosty z gruszkowym chutneyem i Mascarpone, Ugotuj książkę: tosty francuskie Nadziewane Mascarpone, oraz Gotuj książkę: szynka, Brie i jabłko tosty francuskie Panini.

Instrukcje

1
Umieść wszystkie składniki na chutney w średnim garnku i doprowadzić płyn do wrzenia. Zmniejszyć trochę ciepła i niech Chutney gotować przez 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone PomidorySugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Wyjąć piernik przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
3
Zacznij montować linię montażową prowadzącą do patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Umieść stertę chleba obok płytkiego naczynia lub jednorazowej Pie cyny zawierającej jajka, ubite z mlekiem, cukrem i gałką muszkatołową. Nestle kawałek zimnego masła w złożonym ręcznikiem papierowym i trzymać pod ręką, aby wytrzeć i nasmarować patelnię. Ułóż jabłka, ser i indyka na desce do krojenia, aby zakończyć linię montażową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Rozgrzej patelnię nonstick lub dużą patelnię na umiarkowanym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Aby zrobić kanapki, posmaruj patelnię masłem, zanurz 4 kawałki chleba z obu stron w jajku i umieść na patelni. Gotować 2 minuty i obrócić 2 plastry na. Top 2 plastry, które odwróciłeś z cienkimi warstwami sera, jabłko, indyk i kolejny kawałek sera. Top nadzienie kanapkowe z pozostałych 2 kromki chleba, utrzymując niegotowane stronie do góry; jesteś po prostu przesuwając te kawałki nad z patelni do góry kanapki. Teraz Odwróć całą kanapkę, aby ugotować przeciwną stronę kanapki. Delikatnie naciśnij w dół na kanapkę, jak grille w ostatniej chwili lub dwóch. Powtórz proces z pozostałymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
7
Kanapki pokroić na przekątnej i podawać z małymi jaskry lub ramekins ciepłych owoców chutney do polewy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone PomidorySugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn