Toskańska Sałatka Jęczmienna
Toskańska Sałatka jęczmienna to wegańskie przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 392 kalorie, 7G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i podnieś sól, cebulę kopru włoskiego, orzechy włoskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest solidne. Spróbuj Toskańska Sałatka Jęczmienna, Sałatka Toskańska, oraz Toskańska Sałatka Chlebowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Toast orzechy włoskie w patelni nonstick na średnim ogniu, często mieszając, aby zapobiec przypalaniu, 5 minut lub aż pachnące.
Orzechy włoskie przełożyć na talerz i odstawić.
Użyj tarki do mikropłytek lub obieraczki do warzyw, aby usunąć skórkę z pomarańczy (tylko kolorową skórkę, nie gorzką białą część pod spodem). Jeśli używasz obieraczki do warzyw, drobno posiekaj skórkę; umieść skórkę w dużej misce. Ostrożnie obrać pomarańczę nożem, usuwając cały biały rdzeń i zewnętrzną membranę. Przytrzymaj owoce nad miską i pokrój między membranami wewnętrznymi, aby uwolnić pomarańczowe segmenty; pozwól im wpaść do miski, wraz z sokami. Użyj czystych rąk, aby rozerwać większe segmenty na mniejsze kawałki.
Dodać oliwę z oliwek i sól; wrzucić do połączenia.
Dodaj jęczmień, koper włoski, suszone pomidory i zastrzeżone orzechy włoskie. Wrzucić, aż dokładnie połączone.
Carb Star: jęczmień 9 gramów odpornej skrobi na 1/2 szklanki oprócz odpornej skrobi, jęczmień jest bogaty w rozpuszczalny i nierozpuszczalny błonnik, który zmniejsza apetyt i utrzymuje regularność. W jednym z badań University of Minnesota, uczestnicy zgłaszali znacznie mniejszy głód przed obiadem po spożyciu przekąski jęczmiennej, w porównaniu z uczestnikami, którzy spożywali przekąskę z rafinowanego ryżu.