Toskańska Pieczona Wieprzowina Z Koprem Włoskim
Toskańska pieczona wieprzowina z koprem włoskim jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 642 kalorie, 69g białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. Na $2.49 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli morskiej, płatki pieprzu, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Toskańska wieprzowina z koprem włoskim i winogronami, Toskańska Pieczeń Wieprzowa, oraz Toskańska Pieczeń Wieprzowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce wrzucić czosnek, posiekany rozmaryn, 1 łyżkę soli i płatki czerwonej papryki. Wykonaj głębokie cięcia 3/4 cala między żebrami wieprzowiny. Dodać trochę mieszanki czosnku do każdego cięcia. Natrzyj połówki cytryny na wieprzowinę, a następnie natrzyj pozostałą mieszaniną czosnku. Przykryć folią i przechowywać w lodówce na noc.
Doprowadzić wieprzowinę do temperatury pokojowej, około 30 minut. Umieść stojak w górnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 375 stopni F.
Każdą cebulkę kopru włoskiego przeciąć na pół, a następnie każdą połowę pokroić w kliny. Koper włoski i gałązki rozmarynu rozsypać na średniej patelni (najlepiej, jeśli pieczeń dobrze pasuje do patelni).
Umieść wieprzowinę na patelni na wierzchu kopru włoskiego, tłuszczu bok do góry i piecz, aż termometr włożony do środka wieprzowiny rejestruje 145 Stopni F, około 1 godziny, 45 minut.
Przełożyć wieprzowinę na talerz lub deskę do krojenia i przykryć luźno folią; odstawić na 15 minut.
W międzyczasie przekręć kliny kopru włoskiego i przywróć patelnię do piekarnika. Kontynuuj pieczenie, aż koper włoski zostanie karmelizowany, około 15 minut.
Wieprzowinę pokroić w kotlety i podawać z koprem włoskim.