Torty z wędzonego pstrąga w sosie musztardowo-szczypiorkowym
Wędzone pstrągi w sosie musztardowo-szczypiorkowym to pescatarian przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 145 kalorii. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pstrąga, ziemniaki, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 26 minut. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest solidne. Spróbuj Ciasta z cukinii z wędzonym pstrągiem, Pstrąg Wędzony Placki Ziemniaczane, oraz Sałatka z pstrągiem i musztardą wędzoną na gorąco dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować Sos Śmietanowo-Musztardowy.
Umieść chleb w robocie kuchennym; pulsuj 10 razy lub aż grube okruchy odmierzają 1 szklankę.
Posypać 3/4 szklanki bułki tartej na blasze do pieczenia.
Piec w 350 przez 5 minut lub do złotego koloru; odstawić.
Połączyć pozostałe 1/4 szklanki bułki tartej, puree ziemniaczane, a następnie 7 składników w średniej misce. Uformuj mieszankę na 8 małych placków.
Miejsce tosty bułkę tartą na talerzu lub płytkim naczyniu. Pogłębiać ciasta rybne w bułce tartej i odstawić.
Posmarować placki rybne z każdej strony sprayem do gotowania. Gotować ciasta w średniej patelni nonstick na średnim ogniu 3 do 4 minut z każdej strony lub aż lekko rumiane. Wierzch ciasta z musztardowo-szczypiorkowym sosem śmietanowym.