Tortellini Bites
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Tortellini Bites. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 86 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 58 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz masło, skrobię kukurydzianą, ser tortellini i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Tortellini Caprese Bites, Parmezan Tortellini Bites, oraz Zupa Tortellini (Tortellini en Brodo) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rezerwa 1-1 / 4 szklanki bulionu. Doprowadzić pozostały bulion do wrzenia w dużym garnku, dodać tortellini i gotować do miękkości, dobrze odcedzić.
W małej misce, mieszanka skrobi kukurydzianej na 1 1/4 szklanki bulionu reserved.
W dużym rondlu podsmaż czosnek i bazylia na maśle lub margarynie przez 2 minuty na średnim ogniu.
Dodaj mieszankę skrobi kukurydzianej-bulion do rondla. Gotować i mieszać, aż mieszanina zgęstnieje i dojdzie do wrzenia.
Tortellini umieścić w naczyniu do serwowania, wlać mieszankę bulionu i parmezanu do naczynia do serwowania i wrzucić.