Lody Cone Cake
Lody Cone ciasta może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 97 kalorii. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś betty rich & kremowy lukier, stożki lodów z płaskim dnem, betty party rainbow Chip Cake mix i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Lody Cone Cake, Ciasta Z Rożkiem Lodowym, oraz Lody cone Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek.
Zrobić ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na polu. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin (dwie trzecie pełne).
W każdej filiżance umieść rożek lodów do góry nogami na cieście.
Piec 16 do 22 minut lub aż wykałaczka włożona do ciasta wyjdzie czysta(stożki mogą przechylić się na ciasto). Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Usuń papierowe kubki do pieczenia. Obficie mróz ciasto z lukrem i udekorować według uznania. Przechowywać luźno przykryte.