Tort śniadaniowy z kiełbasą-boczkiem i serem
Ten przepis służy 10. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 312 kalorii. Jeśli masz applewood - wędzony gruby boczek, sól, liofilizowany szczypiorek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i דל פחמימות,zne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kiełbasa, Boczek Placek Śniadaniowy, Bekonowe jajko i kiełbasa kubki śniadaniowe dla dzieci w kuchni # SundaySupper, oraz Śniadaniowa Zapiekanka Z Kiełbasą, Jajkiem I Serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350?F. Spray 10-calowy springform pan z sprayem do gotowania.
W średniej misce, mix Bisquick mix, mąka kukurydziana i 1 szklanka sera Cheddar. Mieszać w bulionie aż do wymieszania. Używając nasmarowanych lub maślanych rąk, naciśnij mieszaninę na dno patelni, tworząc skorupę.
Piec 20 minut lub aż skorupa jest ustawiona i zaczyna brązowieć wokół krawędzi.
Tymczasem, w 12-calowej patelni nonstick, gotować boczek, często mieszając, aż ostry.
Usunąć boczek do ręczników papierowych. Wyrzucić boczek kapie. W tej samej patelni, gotować kiełbasę na średnim ogniu, często mieszając, aż Nie różowy.
W dużej misce ubić jajka, pół na pół, szczypiorek i sól trzepaczką lub widelcem. W tej samej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać mieszankę jajeczną; gotować i mieszać, aż jajka będą tylko wilgotne (nie suche).
Zdjąć z ognia; wymieszać z kiełbasą i serem feta.
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie na skórce.
Posypać pozostałą 1 szklanką sera Cheddar i boczkiem.
Piec 8 do 10 minut lub do ogrzania przez i ser topi. Uruchom metalową szpatułkę lub nóż stołowy wzdłuż boku torte, aby poluzować patelnię; Usuń stronę patelni.
Pokroić w kliny; podawać natychmiast.