Tort Z Podwójną Czekoladą

Tort Z Podwójną Czekoladą
Tort z podwójną czekoladą to bezmleczne deser. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 267 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sodę oczyszczoną, ocet, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Podwójny Czekoladowy Tort Przekąskowy, Podwójny Czekoladowy Tort Przekąskowy, oraz Double Chocolate Snack Cake (przepis na lekkie masło) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. w ungreased 9x5-calowy bochenek patelni, wymieszać mąkę, brązowy cukier, kakao, soda oczyszczona i sól z widelcem. Wymieszać z pozostałymi składnikami z wyjątkiem chipsów czekoladowych i cukru pudru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Cukier PuderCukier Puder
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
Posypać chipsy czekoladowe na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
3
Piec 25 do 30 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić w patelni na stojaku chłodzącym 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
4
Posypać cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn