Tort Z Podwójną Czekoladą
Tort z podwójną czekoladą to bezmleczne deser. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 267 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sodę oczyszczoną, ocet, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Podwójny Czekoladowy Tort Przekąskowy, Podwójny Czekoladowy Tort Przekąskowy, oraz Double Chocolate Snack Cake (przepis na lekkie masło) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. w ungreased 9x5-calowy bochenek patelni, wymieszać mąkę, brązowy cukier, kakao, soda oczyszczona i sól z widelcem. Wymieszać z pozostałymi składnikami z wyjątkiem chipsów czekoladowych i cukru pudru.
Posypać chipsy czekoladowe na ciasto.
Piec 25 do 30 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić w patelni na stojaku chłodzącym 30 minut.