Tort Z Klapkami

Tort Z Klapkami
Przepis na ciasto Klapki jest gotowy w około 4 godziny i 20 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezmleczne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 159 kalorii. Ten przepis służy 15. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś okrągłe cukierki powlekane owocami o smaku do żucia, betty Gel food colors, roll betty fruit by the chewy fruit snack i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Jak uratować klapki do pieczenia, Plus ciasto z cynamonem, które jest na następnym poziomie, Fruity Flops, oraz A-go Flip.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Smar lub spray dno i boki 13x9-calowej patelni. Zrobić i piec ciasto zgodnie z zaleceniami na polu 13x9-calowy patelni. Schłodzić 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny. Przechowywać w lodówce lub zamrażać ciasto 1 godzinę lub do firmy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W małej misce, wymieszać 1 pojemnik lukier z kolor żywności, aby pożądany kolor boków klapki. Rezerwy 1/3 szklanki lukier z drugiego pojemnika. W małej misce, wymieszać drugi kolor żywności do 1 filiżanki pozostałej lukier do pożądanego koloru na górze klapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor żywnościKolor żywności
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Za pomocą ząbkowanego noża, wyciąć zaokrąglony top off ciasto do poziomu powierzchni; miejsce wyciąć stronę w dół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
4
Ciasto pokroić wzdłuż na pół. Kontynuuj cięcie każdego kawałka, aby utworzyć kształt flip-flop, jak pokazano na schemacie (szablon można znaleźć pod wskazówkami poniżej).
5
Umieścić kawałki na tacy.
6
Rozłóż cienką warstwę lukru na "boki" na każdym całym flip-flop do uszczelnienia w okruchach. Przechowywać w lodówce lub zamrażać ciasto 30 do 60 minut, aby ustawić lukier. Frost boki klapki z tym samym pozostałym lukier. Frost Topy klapki z drugiego koloru lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
7
Odcień Pozostałe 1/3 Puchar lukier z kolor żywności. Do rury lukier wokół górnej krawędzi klapki, łyżka barwione lukier do małych wielokrotnego zamykania żywności przechowywania plastikowej torbie zamrażarki i wyciąć małą końcówkę off 1 dolnym rogu torby. Rura zygzak wzór.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor żywnościKolor żywności
LukierLukier
8
Umieść małe cukierki wokół krawędzi bocznej każdego klapka, aby wyglądać jak klejnoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
9
Wytnij dwa 6-calowe kawałki z rolki owoców; Wytnij kawałki wzdłuż na pół. Ułóż na klapkach na paski. Tuż przed podaniem, wierzch z kwiatami. Przechowywać luźno przykryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce
RolkaRolka

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 42 dolarów za butelkę.
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 20 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia0
Magazyn